...::: De uitleg :::...

Dit werk stelt geen speciale eisen aan u. Geen minimale leeftijd, geen minimaal opleidingsniveau,... De enige vereiste is dat u kunt e-mailen. Kunt u dit nog niet? Een gratis e-mailadres is snel aangemaakt bij Hotmail.


>>> Inleiding: het systeem <<<

Het thuiswerken werkt op basis van het MLM (Multi Level Marketing)-systeem. Dit unieke programma is in Amerika al uitgebreid op de televisie geweest, er zijn al veel boeken (met o.a. tips) over geschreven en de conclusie is dat het een volkomen legaal systeem is om op een slimme en snelle manier aan veel geld te komen!

MLM is een erkend schoolvak op de Amerikaanse "Harvard Business School". Stanford Research en The Wallstreet Journal hebben diepgaand onderzoek verricht naar MLM. Het resultaat: van de 500.000 miljonairs in de Verenigde Staten is 1 op de 5 dat geworden dankzij dit systeem. Sterker nog, elke dag komen er dankzij MLM 45 miljonairs bij!

Bij het MLM systeem verkrijgt u uw inkomsten door het werk dat u zelf verricht, maar ook dat werk dat anderen voor u doen! En dat is nu zo geweldig aan het MLM systeem: iedereen doet z'n best, en dat komt iedereen ten goede!

Wil je meer weten over MLM? Kijk eens op mlm.startkabel!

Logo Leland Stanford Junior University

>>> Hoe gaat het concreet in zijn werk? <<<

Als u mee wilt doen, is het de bedoeling dat u zogenaamde "rapporten" via de e-mail gaat verkopen. Dat wil zeggen: men betaalt (per post) €5,= aan u voor een rapport, en u zendt hen het rapport per e-mail toe.

Er bestaan 4 rapporten, welke allemaal gaan over geld verdienen met internet en e-mail. U hoeft dus niet zelf rapporten te schrijven! Dit is allemaal al gedaan.

Voordat u de 4 rapporten kunt verkopen, zult u ze eerst zelf, voor slechts €5,= per stuk, aan moeten schaffen. Deze rapporten bestelt u bij 4 verschillende mensen. Deze besteladressen kunt u gratis aanvragen in het onderdeel "MAIL MEER INFO", te vinden in het menu hiernaast.
De mensen waar u bestelt zijn net zoals u en ik: zij doen ook mee met het MLM-systeem. Ook zij hebben ooit eens de 4 rappoten bij iemand besteld.

De rapporten zullen binnen een paar dagen in uw e-mailbox liggen. Nu kunt u beginnen met de promotie. Dit kunt udoen door het erover te hebben met kennissen, te e-mailen, SMS-en, een eigen website, enzovoorts. U kunt het ook groots aanpakken: advertenties in kranten, bulk-mail, etc. In de rapporten staan allerlei tips hiervoor.

Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat zoveelmogelijk mensen een order voor rapport 1 bij u plaatsen. Stel dat dit er 10 zijn. Dat is niet zoveel werk. Deze bestellen ze dus per post voor een vijfje, en u verzendt het rapport per e-mail naar hen. 10 x €5,= is dus al 50 euro aan inkomsten. U heeft slechts 20 euro geïnvesteerd (het kopen van de rapporten), en er is dus al €30,= winst. Als u meer dan 10 mensen weet te vinden, wordt dit bedrag nog groter! Maar dit is nog maar het begin...

Nu komt het MLM-systeem namelijk in werking: de mensen die bij u rapport 1 bestelden, bestelden namelijk bij 3 andere mensen nog rapport 2,3,en 4. Net zoals u de 4 rapporten eerst bij 4 verschillende mensen bestelde.
Die mensen bij wie rapporten worden besteld worden als volgt bepaald:

 

Geldwaaier

Het eerste rapport wordt bij u besteld,
Het tweede rapport wordt bestelt bij diegene waarbij u rapport 1 bestelde,
Het derde rapport wordt bestelt bij diegene waarbij u rapport 2 bestelde,
Het vierde rapport wordt bestelt bij diegene waarbij u rapport 3 bestelde.

Diegene waarbij u rapport 4 bestelde is allang "binnen" en komt niet meer in het lijstje voor.

Misschien heeft u de "truc" al in de gaten:
Zodra iemand, bijvoorbeeld Meneer Pieterse, bij u rapport 1 besteld heeft, komt u in de adressenlijst te staan die Meneer Pieterse aan mensen overhandigt die rapporten willen kopen. U bent in dat geval diegene waar de mensen (die Meneer Pieterse aangebracht heeft) rapport 2 bestellen.

€-teken

Heeft u rapport 1 aan 10 mensen verkocht? En hebben al uw "klanten" ook weer 10 mensen aangebracht in het systeem? Dan staat u dus bij 10x10=100 mensen op de lijst als verkoper van rapport 2. 100 mensen maal €5,= is 500 euro (!) inkomsten door verkoop van rapport 2! En als iedereen nou eens meer mensen aangebracht heeft? Dan zal dat aantal nog wel eens veel hoger uit kunnen vallen!

En zo gaat dat door. De 100 mensen die bij u rapport 2 hebben besteld, zullen de 10 mensen die zij elk aanbrengen vertellen dat rapport 3 bij u besteld kan worden. Dat zijn dus wel 1000 mensen! 1000 x een vijfje is maar liefst €5.000!

De mooiste stap komt nu: de 1000 mensen aan wie u rapport 3 verkocht heeft, vinden allemaal ook weer 10 nieuwe mensen! Deze mensen zullen rapport 4 bij u aanschaffen. Even rekenen... 1000 mensen x tien nieuwe leden = 10.000 mensen die rapport 4 bij u bestellen. En nu weer doorreken... 10.000 x €5,= is €50.000 !!!

En dat dus alleen maar door een éénmalige investering van €20,=, een beetje promotie en wat e-mailen! Een gouden bussiness dus!


Hieronder ziet u het MLM-schema staan wanneer iedereen 4 mensen aan zou brengen. Van alle mensen in dit schema zou u dan een vijf-Euro-biljet ontvangen.

MLM-schema


5-eurobiljet
Ik hoop dat u ziet hoe krachtig het MLM-systeem kan zijn.
Als iedereen 10 leden aanbrengt, ontvangt u dus €50.000 + €5.000 + €500 + €50 = €55.550! Daar moet u dan natuurlijk wel je kosten van €20,= aftrekken ;-)
5-eurobiljet


In dit voorbeeld ben ik uitgegaan van telkens 10 mensen die geïnteresseerd zijn in rapport 1. Dit is niet een getal dat u"moet" halen. U bent hier uiteraard helemaal vrij in!

Let wel:
- Hoe meer rapporten, hoe meer winst.
- Hoe minder rapporten, hoe minder winst.

Maar zoals u kunt zien aan het schema is het ook met de verkoop van slechts vier rapporten aardig binnenlopen!

De berekening wordt bij 4 rapporten:

4x5 voor verkoop rapport 1

20,=+

16 x 5 voor verkoop rapport 2

80,=+

64 x 5 voor verkoop rapport 3

320,=+

256 x 5 voor verkoop rapport 4

1280,=+

Totale inkomsten:

1700,=+


Lijkt het u wat? Klik hier en ontvang gratis en geheel zonder verplichtingen een e-mail met informatie over hoe u verder kunt gaan!!!